Gene false – cum le alegi și cum le îngrijești ?

Fotografie gene false

În unele zile poate îți dorești un machiaj care să îți scoată mai mult ochii în evidență, fie că participi la un eveniment sau vrei să te simți mai frumoasă. Cât mai multe produse de machiaj aplicate nu înseamnă neapărat și un machiaj reușit. Însă cu gene false aplicate, poți obține chiar și un machiaj natural care să îți accentueze frumusețea ochilor!

Ce opțiuni ai ?

Fie că îți dorești gene mai lungi sau vrei să creezi un look chic fără a aplica machiaj în zona ochilor, ai opțiuni cu diferite avantaje și dezavantaje. Cea mai rapidă soluție o reprezintă cea cu gene false tip bandă. Se aplică în doar câteva minute cu ușurință! În funcție de forma pe care vrei să o oferi ochilor, de lungime și chiar de culoare – poți alege dintr-o gamă largă de gene false. Nu afectează sănătatea genelor tale naturale și le poți da jos cu ușurință în doar câteva minute. Genele false de tip bandă se poartă maxim 24-48 ore, așa că va trebui să le aplici iar daca îți dorești să păstrezi același look. Sau poate vei dori să încerci altceva și le vei putea da jos imediat!

O altă variantă sunt genele false cu smocuri. Ai mai multe buchețele pe care le aplici rând pe rând printre genele tale naturale. Arată mai natural și te poți juca cu lungimea acestora în funcție de preferințe. Spre exemplu, pentru un cat eyes look, poți aplica smocuri de gene false de lungime mai mare în zonele externe ale ochiului. Deși necesită o aplicare mai riguroasă și procesul durează mai mult, te poți bucura de ele între 1 și 2 săptămâni. Fie că alegi să ți le aplici singură sau apelezi la altcineva, asigură-te că produsele folosite sunt de calitate.

Extensiile de gene aplicate de lash artist sunt cele care durează cel mai mult, chiar până la 4-5 săptămâni. Mărimile pot fi combinate pentru a obține aspectul dorit și densitatea la fel. Această opțiune este și cea mai costisitoare, iar o îngrijire precară poate cauza căderea prematură a genelor tale naturale sau chiar goluri între gene. Având grijă de genele false fir cu fir în fiecare zi, ele vor rezista mai mult.

Cum îți păstrezi genele naturale sănătoase atunci când porți gene false?

Indiferent ce tip de gene alegi, este important să reduci orice risc care le-ar putea dăuna. Asigură-te că instrumentele folosite sunt dezinfectate înainte și după ce sunt folosite. Astfel, poți evita iritații sau chiar afecțiuni grave ale pielii. Și produsele utilizate contează. Optează pentru gene, adeziv și alte produse necesare de calitate și adecvate tipului de gene false aplicat.

Nu lăsa genele false aplicate pe genele tale naturale mai mult decât este recomandat! Pe lângă căderea genelor tale naturale și a golurilor cauzate, pot exista situații în care geana ta naturală va crește mult mai greu. Citatul ,,Prevenția este întotdeauna mai bună decât tratamentul’’ se aplică și în cazul genelor false. Sigur ți-ai dori ca genele tale să rămână intacte și sănătoase, așa că urmând regulile de bază, te vei putea bucura oricând de orice tip de gene dorești.

    Lasă un comentariu

    Your email address will not be published.