Ce nuanță de ruj ți se potrivește în funcție de ten?

close up photo of woman with pink lipstick smiling

Machiajul este o artă. Iar atunci când vine vorba de artă, totul stă în preferințe. Însă există anumiți factori în arta machiajului care îți pot scoate în evidență trăsăturile și te pot avantaja. Când vine vorba despre nuanța de ruj, este cu atât mai important să cunoști nuanțele care ți se potrivesc cel mai bine. Orice culoare ți se poate potrivi atâta timp cât alegi corect intensitatea acesteia. Descoperă-le pe cele care armonizează diferitele nuanțe ale tenului!

Culori de ruj pentru ten deschis

Te înroșești rapid la temperaturi ridicate și ai pielea sensibilă? Pentru femeile cu ten deschis, rujurile în nuanțe naturale le scot în evidență trăsăturile feței. Bej, roz pal sau o nuanță deschisă de piersică se potrivesc de minune tenului ,,alb ca zăpada’’. Și nuanțele pastelate sunt o idee bună pentru make-up-ul zi cu zi, armonizând plăcut tenul cu buzele.

Pentru zilele în care vrei să experimentezi ceva mai îndrăzneț, optează pentru un gloss roșu și nu vei da greș cu buze în nuanțe trandafirii. Nu ești fană a rujului roșu? Optează pentru un ruj roz mat care va contura frumos forma buzelor tale.

Culori de ruj pentru ten auriu

Pielea ta aproape că are nuanțe ca ale razelor de soare? Dacă ai tenul auriu, culorile aprinse de piersică sau chiar un nude în tonuri calde te vor avantaja zi de zi. Având un ten auriu care nu se înroșește la orice temperatură, culorile mai aprinse îți pot accentua buzele. Așadar, poți opta cu încredere pentru nuanțe nude, de la cea mai deschisă până la cele mai aprinse.

Participi la un eveniment și vrei să alegi altceva decât un machiaj de zi cu zi? Un roșu aprins mai deschis ar atrage atenția asupra ta mai mult decât orice eyeliner sau fard de pleoape. Echilibrând machiajul, vei păstra un look elegant. Așadar, dacă alegi un ruj roșu, optează pentru farduri de pleoape în nuanțe naturale.

Culori de ruj pentur ten măsliniu

Nu ți se arde pielea atât de ușor la soare și te bronzezi uniform cu ușurință? Ai o gamă largă de culori de rujuri din care poți alege, atâta timp cât alegi tonul potrivit. Daca îți dorești buze nude, alege un ruj în nuanțe de piersică închisă. Un ruj mat roz închis ți-ar scoate în evidență părul și ochii mai mult ca niciodată, fie că vrei să îl porți la ocazii sau chiar în orice zi obișnuită.

Însă nuanța care te poate distinge la evenimente este roșul închis, de preferat mat. Alegând un luciu de buze sau ruj mat, conturul buzelor va fi accentuat. Astfel, buzele tale vor părea mai pline și mai seducătoare. Nu uita, hidratează-ți bine buzele înainte de la da cu ruj mat pentru un aspect plăcut pe o durată cât mai lungă.

Ten închis

Razele soarelui nu îți ard pielea niciodată și ai un ten închis și catifelat? Experimentează cu nuanțe care te pot avantaja mai mult ca oricând, precum un roșu închis, un nude auriu sau fucsia. Având tenul mai închis și alegând nuanțe în concordanță, acestea vor complementa plăcut și armonios trăsăturile tale.

Vrei să te joci cu nuanțele și să alegi una pentru momentele când te simți mai jucăușă? Un ruj în nuanțe de piersică închisă cu tentă nude sigur te va face să te simți altfel – mai cu încredere! Poți opta atât pentru un gloss care va da un aspect mătăsos buzelor sau pentru un ruj mat care va evidenția forma acestora.

    Lasă un comentariu

    Your email address will not be published.